Χωρίς Πίτι και Παντελιάδη η Λαμία με Λεβαδειακό

Δημήτρης Ρούσσος
Χωρίς Πίτι και Παντελιάδη η Λαμία με Λεβαδειακό

bet365

Οι τιμωρημένοι Πίτι και Παντελιάδης είναι οι μοναδικές απουσίες της Λαμίας για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Μπάμπη Τεννέ να ανακοινώνει την αποστολή του κυριακάτικου αγώνα (11/3, 17:15).

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας για αναμέτρηση της Κυριακής (11/3, 17:15) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Πίτι και Παντελιάδη, ενώ κατά τ' άλλα δεν υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών. Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έχουν μείνει οι Βιτάλι Πριντέτα και Ντέιβιντ Άντρονικ.

Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή των Φθιωτών: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμία, Κουκόλης Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αναστασόπουλος, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Ακόστα, Φράγκος, Τσούκαλος, Βάντερσον, Αστσεριτς και Μπούτνικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα