Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Μολίνς

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Μολίνς

Νίκος Αθανασίου
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Μολίνς

bet365

Κάτι... λιγότερο από 40 μέρες πήρε στον Γκιγιέρμο Μολίνς προκειμένου να ξαναβρεθεί σε αποστολή του Παναθηναϊκού κάτι που συμβαίνει ενόψει Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σουηδός φορ για τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Λαμία στη Λεωφόρο, στις 3 Φεβρουαρίου. Πλέον είναι ξανά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα στην αποστολή των «πράσινων» ο τεχνικός του «τριφυλλιού» υπολογίζει τους: Κοτσαρης, Διούδης, Ευαγγελου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λούντ, Στάικος, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας και Μολινς.

Αντίθετα ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους Κάτσε και Βλαχοδήμο που συμπλήρωσαν κάρτες, αλλά και τον Οικονόμου που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα