Η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού!

Η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού!

Η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη προκειμένου να καταθέσει υπομνήματα κι έτσι πήρε... παράταση η απόφαση της έφεσης των «ερυθρόλευκων» για την τιμωρία εξαιτίας των επεισοδίων των οπαδών τους στο ματς με την ΑΕΚ!

Δεν κράτησε για πολλή ώρα η διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν μετά το ματς με την ΑΕΚ και κυρίως την ποινή του -3. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ήδη πάρει δύο αναβολές και αφού παρουσίασαν την υπερασπιστική τους γραμμή ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τα υπομνήματά τους έως την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι. Έτσι η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων αναμένεται από την Τρίτη και μετά.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Στην διαδικασία εκπροσωπήθηκε από τους νομικούς κ.κ. Λίβα και Δημακόπουλο αλλά και τους κ.κ. Καραπαπά και Δουρέκα από την ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά πιο κάτω το τι έγινε και τι ειπώθηκε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα