Η τελευταία ευκαιρία του Μιραλάς...

Η τελευταία ευκαιρία του Μιραλάς...

Η τελευταία ευκαιρία του Μιραλάς...

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση με τις εμφανίσεις του και ο Ολυμπιακός θα περιμένει μήπως στις τελευταίες αγωνιστικές αλλάξει την εικόνα του.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα δύσκολα ο Ολυμπιακός θα πληρώσει στην Έβερτον την ρήτρα του Μιραλάς για του χρόνου. Ο Βέλγος από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει με κάθε τρόπο το πόσο πολύ θέλει να συνεχίσει στο Λιμάνι όμως οι εμφανίσεις του είναι πολύ μακριά από τον παλιό καλό εαυτό του.
Τα τελευταία έξι ματς της σεζόν αποτελούν και την τελευταία ευκαιρία του. Εάν δείξει κάτι διαφορετικό και σαφώς καλύτερα πράγματα ίσως ο Κέβιν Μιραλάς αλλάξει την... τύχη του σε σχέση με τον Ολυμπιακό και να πείσει έτσι τους ιθύνοντες των Πειραιωτών να τον... μονιμοποιήσουν (σ.σ. για άλλη μία φορά) στο ρόστερ του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα