Εξώδικο στην Αλ Αΐν για Μπεργκ οι «πράσινοι»

Εξώδικο στην Αλ Αΐν για Μπεργκ οι «πράσινοι»

Gazzetta team
Εξώδικο στην Αλ Αΐν για Μπεργκ οι «πράσινοι»

bet365

Έτοιμοι να προσφύγουν στην FIFA αν η Αλ Αΐν δεν δώσει τα χρήματα που οφείλει για την απόκτηση του Μπεργκ, είναι στον Παναθηναϊκό, στέλνοντας μάλιστα στους Άραβες και σχετικό εξώδικο.

Δεν του έφταναν τα προβλήματα που ήδη έχει, ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει ένα ακόμα και μάλιστα αρκετά σοβαρό. Αυτό έχει να κάνει με την αφερεγγυότητα των ανθρώπων της Αλ Αΐν, καθώς οι... πράσινοι ακόμα δεν έχουν λάβει την δόση του Ιανουαρίου για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ. Και δεν μιλάμε για λίγα χρήματα, αλλά 725.000 ευρώ, ένα ποσό που αυτή την χρονική περίοδο θα έκλεινε πολλές από τις ανοικτές τρύπες που υπάρχουν.

Μάλιστα όπως αναφέρει και ο αθλητικός Τύπος, στον Παναθηναϊκός έστειλαν εξώδικο στους Άραβες τονίζοντάς τους πως αν δεν λάβουν τα χρήματα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα προσφύγουν στην FIFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα