Στον Ρέντη για επαφές και... συστάσεις ο Βρέντζος

Στον Ρέντη για επαφές και... συστάσεις ο Βρέντζος

bet365

Ο Γιάννης Βρέντζος ήταν ξανά στον Ρέντη προκειμένου να τα πει με τον Όσκαρ Γκαρθία και να κάνει τετ α τετ με παίκτες αλλά και... συστάσεις προς κάθε κατεύθυνση για την συνέχεια.
Ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν στον Ρέντη και πάλι (σ.σ. την Τετάρτη) για να περάσει τα... μηνύματα της διοίκησης.
Για ακόμα μία φορά πως η 2η θέση είναι... επιβεβλημένη, όπως και οι νίκες μέχρι τέλους αλλά και η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια. Μίλησε με τον Όσκαρ Γκαρθία ενώ τα είπε ατομικά και με ορισμένους παίκτες - κλειδιά. Δεν υπήρξε δηλαδή ομιλία προς όλους από τον Γιάννη Βρέντζο, αλλά υπήρξαν όμως οι απαιτούμενες... συστάσεις. Ο Γκαρθία είχε βάλει πάντως διπλή προπόνηση, χωρίζοντας το πρόγραμμα σε τακτική αλλά και δουλειά με βάρη. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενόψει Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα