Λάτσι: «Καμαρά, έτοιμος για Ολυμπιακό» (vids)

Λάτσι: «Καμαρά, έτοιμος για Ολυμπιακό» (vids)

Λάτσι: «Καμαρά, έτοιμος για Ολυμπιακό» (vids)

bet365

Μαντί Καμαρά, από μία εντυπωσιακή σεζόν στην Ligue 2, στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό! Ποιος είναι όμως ο 21χρονος χαφ; Ο Καζίμ Λάτσι, συμπαίκτης και φίλος του μιλάει στο Gazzetta.gr για τον άσο από την Γουϊνέα.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το προφίλ του 21χρονου χαφ, που φρόντισε να στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων. Ο Καζίμ Λάτσι μοιράζεται με τον Καμαρά αρκετές καθημερινές στιγμές και είναι συμπαίκτες στην Αζαξιό και φίλοι εκτός γηπέδου!

Ο Λάτσι μιλάει στο Gazzetta.gr για τον χαφ από τη Γουινέα που έκλεψε τις ερυθρόλευκες καρδιές. Τον Μάντι Καμαρά. «Γνωρίζω καλά τον Μαντί και μπορώ να πω πως είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ώριμος παίκτης, εργατικός και ορεξάτος για δουλειά. Δυνατό παιδί, με απίστευτα τρεξίματα και καλή τεχνική κατάρτιση την οποία και ολοένα βελτιώνει. Εχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στο να δέσει περισσότερο σωματικά. Γυμνάζεται αρκετά και η κατάστασή του είναι ιδανική. Στα πλεονεκτήματα και η καλή του πάσα, η κάθετη, η οποία δημιουργεί αρκετούς κινδύνους».
Πως είναι ο Μαντί μέσα στο γήπεδο; «Ηρεμο παιδί εκτός γηπέδου, μεταμορφώνεται εντός. Βγάζει τρομερή ένταση, πάθος. Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν είναι το ίδιο πρόσωπο...Έχει τρομερές αντοχές και εξαιρετική φυσική κατάσταση. Δουλεύει πάρα πολύ. Η καλύτερη θέση που μπορεί να προσφέρει είναι σε αυτή του «οχταριού». Μπορεί να αποδώσει όμως καλά και ως εξάρι, κι αυτό «γιατί δεν... χάνεται από την θέση του. Δεν παρασύρεται, ξέρει να κρατάει σωστά την θέση που παίζει» τονίζει ο Λάτσι. Ο Καμαρά παίζει δυο χρόνια στη Γαλλία, έχει αγωνιστεί ήδη σε 41 ματς και πρόλαβε να μπει στο ραντάρ αρκετών ομάδων. Μπορεί να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα; «Είναι ένα παιδί που έχει ήδη δυο χρόνια στην Γαλλία και πολλά ματς στα πόδια του. Έχει ωριμάσει αρκετά και ποδοσφαιρικά μέσα από αυτήν την εμπειρία. Του αρέσουν οι προκλήσεις και μπορεί να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Αλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει μια εντυπωσιακή φήμη και τον βλέπουν ως ένα μεγάλο βήμα για να ζήσουν το όνειρό τους».
Ο νεαρός άσος μίλησε και για το πρόβλημα τραυματισμού του αλλά και για την πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς για τον Λάτσι είχε ένα ράγισμα στο μετατάρσιό του και ήρθε στον Ρέντη για ένα μέρος της αποκατατάστασης - αποθεραπείας. Σε λίγες ημέρες θα γυρίσει Γαλλία για το υπόλοιπο πρόγραμμά του. Ήδη είναι εκτός για 3 εβδομάδες και ενώ θα λείψει για τουλάχιστον άλλες 3 εβδομάδες. Ο Λάτσι επισημαίνει πως «μου συνέβη αυτός ο τραυματισμός και δυστυχώς με άφησε πίσω αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να επανέλθω το συντομότερο δυνατόν». Όσο για την πιθανότητα να γυρίσει στον Ολυμπιακό; «Ο Ολυμπιακός είναι όλη μου η ζωή. Είμαι 9 χρόνια στην ομάδα. Ποιός δεν θέλει να γυρίσει και να παίξει σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός; Δεν μπορώ όμως να πω κάτι για αυτό. Κάτι για εάν θα γυρίσω ή όχι στον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα