Καταγγελία του ΠΑΟΚ για τους Μιραλάς και Αρετόπουλο!

Καταγγελία του ΠΑΟΚ για τους Μιραλάς και Αρετόπουλο!

bet365

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σήμερα σε καταγγελία κατά του Κέβιν Μιραλάς για τις χειρονομίες του και επίσης στρέφεται και στην ΚΕΔ, ζητώντας διαγραφή του διαιτητή Αρετόπουλου!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε κατάθεση καταγγελίας κατά του Κέβιν Μιραλάς σχετικά με την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή στο γήπεδο της Τούμπας και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στον Δικέφαλο του Βορρά θεωρούν πως η στάση του Μιραλάς και τα όσα έκανε πρέπει να μην μείνουν χωρίς τιμωρία. Επίσης προχωρούν και σε καταγγελία στην ΚΕΔ μέσω της οποίας ζητούν την διαγραφή του Αλέξανδρου Αρετόπουλου από τους πίνακες της διαιτησίας.

H καταγγελία στην περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς έγινε προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με τους «ασπρόμαυρους» να περιμένουν τόσες μέρες την αυτεπάγγελτη παρέμβασή του, αλλά διαπιστώνοντας όλες αυτές τις ημέρες πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση προχώρησαν οι ίδιοι στην καταγγελία του Βέλγου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Σ’ ότι αφορά τον κ. Αρετόπουλο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητούν τη διαγραφή του από τους πίνακες εξαιτίας της συμπεριφοράς που υπέδειξε και την κίνησή του να στείλει «μια αντικρουόμενη συμπληρωματική έκθεση σε σχέση με το Φύλλο Αγώνα» το οποίο, όπως συνεχίζουν να λένε, «έγραψε εν πλήρη ηρεμία σε σχεδόν τέσσερις ολόκληρες ώρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα