Ζαγοράκης: «Στην έφεση θα λάμψει η αλήθεια, ο τίτλος θα κριθεί στο γήπεδο»

Gazzetta team
Ζαγοράκης: «Στην έφεση θα λάμψει η αλήθεια, ο τίτλος θα κριθεί στο γήπεδο»

bet365

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, αναφέρθηκε στην τιμωρία του «Δικέφαλου του Βορρά» και εξέφρασε πως στο τέλος όλα θα κριθούν στο γήπεδο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την «γαλανόλευκη» βρέθηκε σε αγώνα εναντίον του σχολικού εκφοβισμού στην Καισαριανή την Τρίτη (6/3).

Μιλώντας στην κάμερα του EpsilonTV, ο Ζαγοράκης δεν μπορούσε παρά να πάρει θέση για όσα ακολούθησαν το επεισοδιακό σκηνικό που στήθηκε γύρω από το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, που δεν ξεκίνησε ποτέ, στις 25/2 στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον τίτλο, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και πολλά θα κριθούν στον αγώνα με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή όπου νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα προβάδισμα καθώς παίζει στην έδρα του» για να προσθέσει στην συνέχεια σχετικά με την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών:

«Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει κάτι, έχει δρόμο, εκκρεμεί μία έφεση. Πιστεύω θα πρυτανεύσει η λογική και θα δούμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα πραγματικά μέσα στο γήπεδο. Από ό,τι γνωρίζω και φαντάζομαι όλα θα κριθούν στο γήπεδο την Κυριακή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα