Συνάντηση Superleague με CosmoteTV

Συνάντηση Superleague με CosmoteTV

bet365

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα Τετάρτη (7/3) μεταξύ στελεχών της Superleague και της CosmoteTV σε πολύ κλίμα και με αντικείμενο την κεντρική διαχείριση.

ΑΕΚ-Νίμπουρκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Σάκοτα σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η διοργανώτρια αρχή φέρεται να δρομολογεί το επόμενο «βήμα» για τη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος και την Τετάρτη (7/3) έγινε σε πολύ καλό κλίμα μια πρώτη επαφή μεταξύ στελεχών και εκπροσώπων των δυο πλευρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την συνδρομητική τηλεόραση στην παρουσίαση που τους έγινε από την πλευρά της Λίγκας και θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις στο επόμενο διάστημα. Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί πως στη συνάντηση εκφράστηκε η άποψη πως το ελληνικό πρωτάθλημα χαίρει ακόμα μεγάλης εμπορικότητας κι εμπίπτει στην κατηγορία του «εμπορικού αθλητικά», όπως ήταν η ακριβής πρόσφατη αναφορά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ.

Υπογραμμίζεται ότι η διάθεση της CosmoteTV, αλλά και συνολικά ο χαρακτήρας των επαφών διαπνέεται από την διάθεση για συζήτηση με βάση το μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης και όχι μεμονωμένα με ομάδες.

Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς, όταν θα πέσουν και νέες πληροφορίες στο «τραπέζι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα