Μπαίνουν κάμερες στο οικόπεδο της «Αγιάς Σοφιάς»

Μπαίνουν κάμερες στο οικόπεδο της «Αγιάς Σοφιάς»

Gazzetta team
Μπαίνουν κάμερες στο οικόπεδο της «Αγιάς Σοφιάς»

bet365

Την ευκαιρία να παρακολουθούν τις εργασίες της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ θα έχει ο κόσμος, αφού σύντομα θα τοποθετηθούν κάμερες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΑΕΚ-Νίμπουρκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Σάκοτα σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο κόσμος της ΑΕΚ κάθε μέρα δίνει ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά τις εργασίες στο οικόπεδο όπου θα χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες.

Επειδή όμως δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ τους δίνει την δυνατότητα 24 ώρες το 24ωρο να δουν τις εργασίες. Όπως αναφέρει η Live Sport σύντομα θα εγκατασταθεί σύστημα βίντεο στον χώρο των εργασιών κι έτσι όλοι θα μπορούν να δουν την διαδικασία ανέγερσης του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα