Διπλό συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ!

Διπλό συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ!

Διπλό συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ!

bet365

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βγαίνουν στους δρόμους και προχωρούν στη διεξαγωγή διπλού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη (8/3) το απόγευμα και την Κυριακή (11/3) το μεσημέρι.

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φίλους της ομάδας στο διπλό συλλαλητήριο που θα διοργανωθεί από την συντονιστική επιτροπή των Συνδέσμων, αρχικά την Πέμπτη (8/3) το απόγευμα στην περιοχή της Καμάρας και στη συνέχεια το μεσημέρι της Κυριακής (11/3) στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Μετά το δεύτερο συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί πορεία με προορισμό το γήπεδο της Τούμπας, με τις κινητοποιήσεις των οπαδών να ξεκινούν με την παρουσία τους το απόγευμα της Τρίτης (6/3) στα γραφεία της ΕΡΤ-3, όπου παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

«Καλούμε όλους τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, το ΤΑΠ, τους παλαίμαχους αλλά κυρίως το λαό αυτής της ομάδας από τον οποίο και γίναμε ΠΑΟΚ στη μεγάλη συγκέντρωση στην Καμάρα την Πέμπτη 8/3 στις 6.00 το απόγευμα μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης. Θεωρούμε δεδομένη και αυτονόητη τη δικαίωση στην επιτροπή εφέσεων και πιστεύουμε πως το ματς της Κυριακής που ουσιαστικά κρίνεται το πρωτάθλημα θα γίνει με κόσμο», αναφέρουν μεταξύ άλλων τονίζοντας ότι αναμένουν εναγωνίως τον ορισμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Οι αγώνες θα είναι καθημερινοί και άπαντες θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Την Κυριακή 11/3 διοργανώνουμε συλλαλητήριο στις 2.00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους από όπου θα ακολουθήσει και πορεία προς το γήπεδο. Ανεξαρτήτως του αν έχει βγει η απόφαση οι επαρχιακοί σύνδεσμοι θα εκδράμουν κανονικά και όλα θα είναι έτοιμα για το σημαντικότερο ματς των τελευταίων δεκαετιών», προσθέτουν στην μακροσκελέστατη ανακοίνωσή τους (διαβάστηκε ως ψήφισμα διαμαρτυρίας από την ΕΡΤ-3, όπου βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης) οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Μια ανακοίνωση με την οποία καταφέρονται κατά των παραγόντων ομάδων της Αθήνας και τονίζουν μεταξύ άλλων πως «η πρόκληση της ελληνικής δικαιοσύνης δεν θα περάσει έτσι», ενώ απευθυνόμενοι στον κόσμο της ομάδας πρόσθεσαν ότι: «Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε τι εστί ΠΑΟΚ. Τώρα που ξέρουμε τους εχθρούς μας, ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να δούμε πόσοι είμαστε στην πραγματική ζωή. Όχι στα ραδιόφωνα και στο ίντερνετ, άλλα στους δρόμους και όπου αλλού χρειαστεί. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν ούτε φίλοι, ούτε συμπαθούντες, ούτε “ναι μεν, αλλά..”. Υπάρχουν μόνο συναγωνιστές».

Γενικότερα στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ, όπως έγραψε το gazzetta.gr, επικρατεί ένας ξεσηκωμός, με στόχο τη δικαίωση των θέσεων της ομάδας τους ενόψει της εκδίκασης της έφεσης που κατατέθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα