ΠΑΟΚ: Μπαίνει σίγα σιγά και ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Μπαίνει σίγα σιγά και ο Ελ Καντουρί

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μπαίνει σίγα σιγά και ο Ελ Καντουρί

bet365

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να ανεβάζει ρυθμούς και σιγά σιγά να εντάσσεται σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν σου εγγυάται τη νίκη. Ειδικά όταν έρχεται μια στιγμή που δεν είσαι σε καλή μέρα. Η ήττα στην Τρίπολη αποτελεί ένα κακό αποτέλεσμα και τίποτα παραπάνω. Ο στόχος δεν αλλάζει, η δουλειά δεν σταματά, η πίστη δεν παύει να υφίσταται.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν πως δεν έχουν περιθώρια γι’ απώλειες. Ζουν έτσι εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Και θα συνεχίσουν να ζουν έτσι ως το τέλος της σεζόν.

Μετά, το απαραίτητο για την ξεκούραση και το άδειασμα του μυαλού, ρεπό ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο γήπεδο προκειμένου να ετοιμαστεί για το παιχνίδι της χρονιάς που είναι πάντα το επόμενο. Ειδικά όταν αντίπαλος είναι η νέα κάτοχος της πρώτης θέσης, η ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου χωρισμένοι σε δύο γκρουπ δούλεψαν σε φυσική κατάσταση, δύναμη, κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας.

Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να εντάσσεται σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Την Τετάρτη (07.03) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 11.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα