Ο Κούγιας αποθεώνει Μόρα!

Ο Κούγιας αποθεώνει Μόρα!

Gazzetta team
Ο Κούγιας αποθεώνει Μόρα!

bet365

Ως «κακή στιγμή» χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας κάθε παρεξήγησή του με τον Βαγγέλη Μόρα, τον οποίο αποθέωσε για την ανάρτησή του στα social media μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό!

O έμπειρος αμυντικός αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα των «βυσσινί», μετά από 16 χρόνια και 10 μήνες, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στην 24η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή και εκφράστηκε συναισθηματικά στο instagram για τη συμμετοχή του αυτή με την ΑΕΛ.

Με αφορμή αυτό το ποστάρισμα, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια, αφήνοντας στο παρελθόν όσα είχε καταμαρτυρήσει στον Έλληνα στόπερ, που επέστρεψε στις τάξεις της ομάδας μετά από απαίτηση του Ντόστανιτς, όταν αυτός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία αντί του Ηλία Φυντάνη.

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ:

«Η χθεσινή ανάρτηση του Βαγγέλη Μόρα με αφορμή την πρώτη του συμμετοχή μετά από 16 χρόνια σε επίσημο αγώνα της ιστορικής ομάδας μας, ανέβασε όλους τους οπαδούς μας, τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ κι εμένα προσωπικά πολύ ψηλά.

Όταν αυτή η δήλωση γίνεται από έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή με τέτοια διεθνή καριέρα, κάθε προηγούμενη παρεξήγηση δεν έχει καμία αξία και αποτελεί για μένα και τους συνεργάτες μου μια κακή στιγμή του παρελθόντος.

Η αγωνιστική εικόνα του Βαγγέλη Μόρα έστω και για λίγα λεπτά μας δημιουργεί τις καλύτερες προσδοκίες.

Έρχονται καθοριστικά παιχνίδια για το Πρωτάθλημα και για το Κύπελλο και τον θέλουμε κοντά μας, υπερήφανο και διψασμένο για να μας βοηθήσει όλους
».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα