Το παράδειγμα προς μίμηση του Προτό! (vid & poll)

Το παράδειγμα προς μίμηση του Προτό! (vid & poll)

Το παράδειγμα προς μίμηση του Προτό! (vid & poll)

bet365

Ο Προτό είναι πιθανότατα ο μόνος ξένος που ήρθε φέτος στον Ολυμπιακό που δικαιολογεί την επιλογή που έγινε στο πρόσωπό του από κάθε άποψη. Ψήφισε το τι πιστεύεις για τον έμπειρο κίπερ στο poll.
Στα 34 του χρόνια ο Προτό ήρθε ως μία συμπληρωματική λύση κάτω από τα δοκάρια στον Ολυμπιακό και εν τέλει καθιερώθηκε ως βασικός του πορτιέρε αλλά και σαν μία ξεχωριστή προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδων. Παρότι δεν έχει συμπληρώσει καλά καλά έναν χρόνο ο Βελγοϊταλός κίπερ βαδίζει πρόσω ολοταχώς στα... χνάρια του Ρομπέρτο. Ο Σίλβιο Προτό παρότι δεδομένα δεν είχε μπροστά του μία άμυνα καλύτερη από εκείνες του Ισπανού (σ.σ. σίγουρα ήταν πιο χαμηλά σε επίπεδο ποιότητας) έκανε αρκετά καλά ματς και είναι ο μοναδικός φετινός ξένος που τα έδινε όλα σε κάθε αναμέτρηση. Ο Προτό έχει και ένα άλλο γνώρισμα. Το εξαιρετικό δέσιμο με την κερκίδα, την προσπάθειά του να μάθει καλά ελληνικά, την μεγάλη του χαρά και υπερηφάνεια που παίζει στον Ολυμπιακό αλλά και τον σεβασμό στον σύλλογο. Αντιλαμβάνεται πλήρως που βρίσκεται αλλά και τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ομάδας και έχει και προσωπικότητα που βγάζει εντός αλλά και εκτός γηπέδου.
Η ηλικία του σίγουρα δεν είναι στα υπέρ του όμως πρόκειται για μεταγραφή που όπως πάντα λέγεται τα έβγαλε τα λεφτά της και με το παραπάνω. Από όλες τις φετινές προσθήκες ξένων ο Προτό είναι ο πιο αξιόπιστος και σταθερός σε απόδοση αλλά και σε νοοτροπία και συμπεριφορά. Δεν μπορεί βέβαια να μην σταθεί κανείς και στο πως λειτουργεί πάντα... ντοπάροντας ψυχολογικά τους συμπαίκτες του και πάντα μιλώντας τους πριν, στην διάρκεια των αγώνων αλλά μετά το τέλος τους. Και φυσικά και στο πάθος και την ενέργεια που βγάζει αλλά και στο πόσο πολύ τον αγαπάει η κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού. Ακόμα και στις δηλώσεις του μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αυτός ο άνθρωπος ξεχώριζε για τα καλά.
«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος, γιατί ήθελα τη νίκη. Χάσαμε ευκαιρίες για τη νίκη και μετά τους δώσαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο διαιτητής έκανε λάθος, αλλά είναι άνθρωπος και όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν λάθη. Νιώθω πως σήμερα κάναμε περισσότερα λάθη από τον διαιτητή.
Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς, να πάρουμε το μάξιμουμ. Δεν έχουμε την τύχη στα χέρια μας, όπως θα συνέβαινε αν κερδίζαμε, αφού την επόμενη εβδομάδα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν μεταξύ τους. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», ήταν τα λόγια του. Ο Προτό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε έναν συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό αλλά και γενικά παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ομάδα. Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα