Η φάση της χρονιάς! (vid)

Η φάση της χρονιάς! (vid)

bet365

Ο Σκόνδρας έχει εντολή να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι στις στημένες μπάλες του ΠΑΣ και έχει σκοράρει αλά Ιμπραΐμοβιτς και σε προπόνηση του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Το γκολ της χρονιάς και όχι μόνο πέτυχε ο Απόστολος Σκόνδρας στην Κέρκυρα. Ο 30χρονος αμυντικός του ΠΑΣ σκόραρε με τακουνάκι αλά Ιμπραϊμοβιτς και αυτόματα, η κίνησή του είναι χάι λάιτ για φέτος. Ή μάλλον πιο σωστά, για τα τελευταία χρόνια.

3ο τζάκποτ στο Predictor* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ας δούμε καρέ καρέ τι συνέβη λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΕΑΚ. Κόρνερ Βιδάλ λοιπόν, ο στόπερ του «Αγιαξ της Ηπείρου» πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλάτη προς το τέρμα, έστειλε την μπάλα συστημένη, πρώτα στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου και μετά στα δίχτυα του.
Κίνηση «δουλεμένη» από όλους στην ομάδα. Οχι τόσο στην εκτέλεσή της, αλλά στην ουσία της. Ο έμπειρος στόπερ έχει εντολή από τον Γιάννη Πετράκη να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι σε κάθε ανάλογη στημένη μπάλα και από εκεί να απειλεί. Αρα εκείνος ήξερε που να πάει και ο Βραζιλιάνος χαφ ότι θα έχει συμπαίκτη στο χώρο. Ο οποίος αν βγει από τα μαρκαρίσματα, θα μπορεί να «εκτελέσει».

Πάμε τώρα στην ουσία της φάσης. Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω. Και ναι, οι γνωρίζοντες έχουν να λένε πως ο Σκόνδρας το είχε ξανακάνει. Πριν από περίπου 1,5 χρόνο σε μία προπόνηση όπου δούλευαν στον ΠΑΣ στημένες μπάλες, σκόραρε με ανάλογο τρόπο. Μόνο που τότε η μπάλα πήγε κατευθείαν στα δίχτυα και όχι πρώτα στο δοκάρι. Και μην απορήσει κανείς πώς το θυμούνται στην ομάδα. Ακόμη και σε διτέρματα, γκολ όπως αυτό δύσκολα ξεχνιούνται.

Οσο για τους εκτός ΠΑΣ και μόνο τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από αντιπάλους και γνωστούς για τη φάση του 34’, αποτυπώνουν το μέγεθος της επιτυχίας του.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 1'17'' ΤΟΥ VIDEO ΤΟ ΓΚΟΛ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα