Στους δρόμους και πάλι οι φίλοι του ΠΑΟΚ!

Στους δρόμους και πάλι οι φίλοι του ΠΑΟΚ!

Στους δρόμους και πάλι οι φίλοι του ΠΑΟΚ!

bet365

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν, άμεσα, σε κινητοποιήσεις εμφανίζονται να είναι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας, για την τιμωρία της ομάδας τους.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να βγει και πάλι στους δρόμους διεκδικώντας το δίκαιο για την ομάδα του και προετοιμάζεται για νέες μεγάλες κινητοποιήσεις, ακόμη και πριν εκδικαστεί η έφεση σε δεύτερο βαθμό, με μοναδικό στόχο τη δικαίωση των θέσεων της ομάδας τους.

Η οργή στις τάξεις των οπαδών είναι μεγάλη, αν κρίνουμε από τα όσα υποστήριξε τη Δευτέρα το απόγευμα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος υποστήριξε πως ««θα πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία, αφού και εμείς λαμβάνουμε μηνύματα οργής». Ένα κομμάτι των οργανωμένων οπαδών συναντήθηκε τη Δευτέρα (5/3) το βράδυ με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να ακούσει όλες τις τάσεις και όλες τις πλευρές της ασπρόμαυρης οικογένειας (διοίκηση, ερασιτέχνης, παράγοντες, βετεράνοι, κόσμος) πριν αποφασίσει για την στάση που θα κρατήσει ο ίδιος και η ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι οι οπαδοί του «Δικεφάλου» βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, στη συνέχεια ακολούθησε πορεία μέχρι τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (5/3) στο κέντρο της πόλης πετάχτηκαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Για το απόγευμα της Τρίτης (6/3) ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Νίκο Παππά. Μια εκδήλωση που με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε για άλλη ημερομηνία.

«Η εκδήλωση με τον υπουργό Νίκο Παππά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης με θέμα "Από την κρίση στη ρύθμιση και στην ανάπτυξη" αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε έγκαιρα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα