Πρίγιοβιτς: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν κερδίσουμε το πρωτάθλημα»!

Πρίγιοβιτς: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν κερδίσουμε το πρωτάθλημα»!

Πρίγιοβιτς: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν κερδίσουμε το πρωτάθλημα»!

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε σουηδική ιστοσελίδα μιλάει για το νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και εκφράζει την πίστη του για την κατάκτηση του τίτλου!

Ο Σέρβος στράικερ αναφέρθηκε στις συνθήκες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ και στους λόγους που τον οδήγησαν να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον ΠΑΟΚ», ξεκαθάρισε ο «Πρίγιο» μιλώντας στη σουηδική ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se». «Υπήρχαν αρκετές προσφορές για εμένα και δεν ήταν ξεκάθαρο το μέλλον μου, αλλά από την πρώτη μέρα είμαι χαρούμενος που ανήκω στον ΠΑΟΚ και είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς να κλείσουμε με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα».

Νάπολι - Ρόμα με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Πρίγιοβιτς ανανέωσε έως το 2022 με το «Δικέφαλο», αλλά όταν ρωτήθηκε για τους οικονομικούς όρους δε θέλησε να πει πολλά: «Δεν δίνω τόση έμφαση στους αριθμούς. Είμαι στον ΠΑΟΚ για να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω σε κάθε ματς και να σκοράρω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ. Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι στη σωστή κατεύθυνση και νομίζω ότι μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να… ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου με καλά παιχνίδια, πολλές νίκες και πολλά γκολ», σχολίασε και αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε πριν από λίγες μέρες από ομάδα της Κίνας: «H πρόταση από την Κίνα ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσα για όλες τις πλευρές. Αποφασίσαμε όμως να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ και όλοι είναι χαρούμενοι. Ο σύλλογος και ο ιδιοκτήτης του είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση μου και την προσφορά μου στην ομάδα και εγώ είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας».

Ο 27χρονος φορ που έχει φτάσει στα 20 γκολ δείχνει χαρούμενος που αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. «Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Όλα είναι εξαιρετικά. Ο σύλλογος είναι πολύ δυνατός, η πόλη πανέμορφη και όλα αυτά με έκαναν να ξεκαθαρίσω την σκέψη μου και να αποφασίσω ότι αυτή είναι η κατάλληλη ομάδα για εμένα», τόνισε.

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ…»

Η κουβέντα πήγε και στη μάχη του πρωταθλήματος. Εκεί, ο Αλεξάνταρ έδειξε να πιστεύει ότι φέτος ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και να στεφθεί πρωταθλητής! «Το πιστεύω αυτή τη φορά. Πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας και του προπονητή μας. Αυτή η πόλη, αυτός ο σύλλογος αξίζει περισσότερους τίτλου και είμαστε εδώ για να καταφέρουμε να φέρουμε τίτλους στην Θεσσαλονίκη. Όλα είναι στη σωστή κατεύθυνση. Την περσινή σεζόν κερδίσαμε το Κύπελλο Ελλάδος μετά από 15 χρόνια και φέτος στοχεύουμε στο νταμπλ. Διψούμε για επιτυχίες. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εμάς και μεγάλη πίστη σε εμάς και είμαστε εδώ για να τους ανταμείψουμε κατακτώντας το πρωτάθλημα, στη συνέχεια θέλουμε να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός είναι ο στόχος μας».

Όταν ρωτήθηκε για τη σημασία που έχει ένα πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, ο Σέρβος επιθετικός έδειξε να γνωρίζει πολλά πράγματα αναφορικά με τη δίψα των οπαδών γι’ αυτόν τον τίτλο. «Δεν νομίζω ότι είναι αρκετό να το περιγράψω, γιατί το περιμένουν εδώ και 30 χρόνια. Έχω κερδίσει κάποιους τίτλους στην καριέρα μου με άλλους συλλόγους, αλλά όταν κατέκτησα το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ ήταν απίστευτο συναίσθημα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Νομίζω οι οπαδοί μας θα γιορτάζουν για δύο μήνες ή να το θέσω καλύτερα όλο το καλοκαίρι», σχολίασε!

Τέλος αναφέρθηκε και στο αήττητο σερί του «Δικεφάλου» σε πρωτάθλημα και κύπελλο λέγοντας πως «για όλα χρειάζεται χρόνος» και προσθέτοντας ότι «στο ξεκίνημα της σεζόν ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστούν στην ομάδα. Τώρα δουλεύουμε καλά, όλοι οι παίκτες ξέρουν τις δυνατότητες μας. Έχουμε πολύ καλή αρμονία και δουλεύουμε εξαιρετικά πάνω στο πλάνο του προπονητή. Θα είμαστε όλο και καλύτεροι και ελπίζω να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν με νίκες. Στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε, θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα