Η μάχη της Ευρώπης και της ουράς

Θοδωρής Βασίλης
Η μάχη της Ευρώπης και της ουράς

bet365

Μάχη Ευρώπης στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί την Ξάνθη, την ώρα που στην Κέρκυρα θα πέσουν κορμιά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τέλος, στην Κρήτη ο Πλατανιάς περιμένει την Λαμία στην τελευταία του ευκαιρία στα ματς που ανοίγουν την 24η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Στην Κρήτη ο Πλατανιάς γνωρίζει καλά πως τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά και αν δεν πάρει το τρίποντο κόντρα στην Λαμία, τότε λογικά θα πρέπει να πει αντίο στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κοροβέση, Βάντερσον, Πετρόπουλο και Αγγελόπουλο. Η Λαμία από την πλευρά της ταξίδεψε στα Χανιά χωρίς τον Όμο αλλά με τον Βάντερσον ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που αντιμετώπιζε με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να ψάχνει βαθμό ή βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία.

Λίγο αργότερα στην Κέρκυρα, οι Φαίακες φιλοξενούν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι με νίκη παίρνουν βαθιά ανάσα στην μάχη της παραμονής και βάζουν ακόμα πιο δύσκολα στον Απόλλωνα. Εκτός ο Επστάιν και μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν, ενώ εξέτισαν και υπολογίζονται οι Σιόντης και Μπαλάφας. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ ταξίδεψε στην Κέρκυρα με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει ακόμα περισσότερη την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Τζημόπουλος και Σολτάνι έμειναν εκτός.

Τέλος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Ξάνθη σε μια ευρωπαϊκή μάχη. Οι γηπεδούχοι με νίκη τελειώνουν με το ευρωπαϊκό εισιτήριο, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς που θα τους κρατήσουν στις θέσεις της Ευρώπης. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει στους Ντιγκινί και Γιαννούλη, χωρίς τους Μπαξεβανίδη και Ντουρίτσκοβιτς η Ξάνθη.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (3/3)
Πλατανιάς - Λαμία (15:00, NS3)
Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NS1)
Ατρόμητος - Ξάνθη (19:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα