Το σχόλιο Γκαρθία στο βίντεο: «Μην υποτιμήσετε τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλο ντέρμπι»

Το σχόλιο Γκαρθία στο βίντεο: «Μην υποτιμήσετε τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλο ντέρμπι»

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία προχώρησε σε ανάλυση βίντεο για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Ο Ισπανός τεχνικός εκτός από ότι στάθηκε στο πως παίζει ο Παναθηναϊκός και τις αλλαγές που έχει και φυσικά στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα παίζει χωρίς τον κόσμο του την Κυριακή, ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν πολύ το ματς αυτό.

Στην ανάλυση του Όσκαρ Γκαρθία με βίντεο επισήμανε προς τους ποδοσφαιριστές του πως δεν πρέπει «με τίποτα να υποτιμήσετε τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και οφείλουμε να πάμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Να βγάλουμε μεγάλο πάθος και θέληση και γενικότερα να τα δώσουμε όλα». Ο έμπειρος τεχνικός μετέφερε προς τους παίκτες των Πειραιωτών ότι η προπόνηση του Σαββάτου θα έχει ακόμα πιο μεγάλη ένταση σε σχέση με εκείνη της Παρασκευής. Όπως έχουμε γράψει ξανά παρότι δεν υπάρχουν ακόμα σαφείς δοκιμές ένα πιθανό σχήμα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με τους πρωταθλητές Ελλάδας στο 4-2-3-1 θα έχει τα εξής πρόσωπα: Προτό κίπερ, Ελαμπντελαουί δεξί μπακ, Μποτία και Παπέ Σισέ τα δύο στόπερ, Κούτρη αριστερά, Ρομαό και Ταχτσίδη στο κέντρο και Οτζίτζα Οφόε ως επιτελικό μέσο, Μιραλάς και Μάριν στα δύο άκρα και Ανσαριφάρντ ως φορ. Συγκριτικά με την διάταξη της Τούμπας δηλαδή έξω ο Πάρντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα