Χιμένεθ: «Να εκτελούμε τον τερματοφύλακα»

Χιμένεθ: «Να εκτελούμε τον τερματοφύλακα»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Να εκτελούμε τον τερματοφύλακα»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του μία μέρα μετά την ήττα στη Λάρισα, εστιάζοντας στις ευκαιρίες που δημιουργούν αλλά δεν αξιοποιούν.

Επειτα από 26 ματς χωρίς ήττα, η ΑΕΚ έχασε στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Το σκορ, βέβαια, αλλά και η διαφορά δυναμικότητας επιτρέπουν στην Ενωση να νιώθει σίγουρη για τη ρεβάνς, αλλά για να νιώθει έτσι και σε όλα τα παιχνίδια της, θα πρέπει να τα τελειώνει όταν μπορεί. Και αυτό ήταν στο οποίο στάθηκε και ο Σεβιγιάνος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής.

«Δεν πρέπει να μείνουμε στο χθεσινό ματς, το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε πλέον τον Πανιώνιο και τη νίκη μόνο. Είδατε τι έγινε πάλι με τις χαμένες ευκαιρίες, βγήκαμε πάλι πρόσωπο με το τέρμα και δεν σκοράραμε. Σας το είχα πει και μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ότι πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας και να κλειδώσουμε τα ματς. Οταν είμαστε απέναντι από τον τερματοφύλακα πρέπει να τον εκτελούμε, να βάζουμε γκολ. Αν δεν το κάνουμε, μπορεί και να το πληρώσουμε. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, το ξέρω, αλλά οι ευκαιρίες έπρεπε να γίνουν γκολ», είπε στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα