Μάριν: «Είδαμε το μίσος οπαδών του ΠΑΟΚ, δεν αντέχουν που είμαστε οι καλύτεροι»!

Μάριν: «Είδαμε το μίσος οπαδών του ΠΑΟΚ, δεν αντέχουν που είμαστε οι καλύτεροι»!

bet365

Ο Μάριν σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε γερμανικό Μέσο μίλησε για μίσος των οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον Ολυμπιακό και την κυριαρχία της ομάδας του, που δεν αντέχουν αρκετοί στην Ελλάδα!
Ο Μάρκο Μάριν σε δηλώσεις του στο γερμανικό δίκτυο DeichStube - όπου τόνισε πως θα τον έλκυε μία πιθανή επιστροφή στην Bundesliga αλλά έδειξε πολύ ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό παρά την πίεση που είπε ότι δεδομένα υπάρχει λόγω της ανάγκης για επιτυχίες για τίτλους - τόνισε μεταξύ άλλων για:
Την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και εάν βρήκε την ομάδα που να μείνει: Ναι μπορεί να το πεις αυτό. Είμαστε κυρίαρχοι από την πρώτη μου χρονιά στο πρωτάθλημα και είμαι ηγέτης εδώ. Φέτος η σεζόν είναι πολύ πετυχημένη από προσωπικής πλευράς. Δυστυχώς κάναμε το πρωτάθλημα αμφίρροπο όμως είμαι πεποισμένος ότι θα ανακάμψουμε για να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους.
Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του Γκαρθία και το κατά πόσον μπορεί να φοβήθηκε: Όχι δεν φοβήθηκα. Υπήρχε αστυνομική δύναμη αλλά και άνδρες της ασφαλείας του γηπέδου. Όμως ήταν άβολο και άσχημο. Πας σε ένα γήπεδο και λες: ω είναι δυνατά εδώ και ακούγονται συνθήματα και θα υπάρξει καλή ατμόσφαιρα. Περιμένεις πως και πως το ματς. Και μετά γίνεται αυτό με τον προπονητή και βλέπεις το μίσος σε κάποιους Έλληνες οπαδούς. Το μίσος από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Είμαστε Νο1 στην Ελλάδα. Οι καλύτεροι και αυτό δεν αντέχουν ορισμένοι ή και αρκετοί στην Ελλάδα.
Για το πόσο συναισθηματικοί με το ποδόσφαιρο είναι οι Έλληνες: Ναι είναι πολύ. Το ζουν έντονα και υπάρχει και πάθος, ίσως περισσότερο απ' όσο πρέπει κάποιες φορές. Γι' αυτό υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων των οπαδών σε τοπ παιχνίδια κάποιες φορές. Είναι κρίμα αλλά κάποιες φορές είναι πιο καλά να συμβαίνει. Ποιός ξέρει τι άλλο θα γινόταν; (σ.σ. εννοεί από πλευράς άσχημων συμβάντων σε άλλα γήπεδα).
Τα ντέρμπι στην Γερμανία και την ατμόσφαιρα σε σχέση με Ελλάδα: Ναι κοιτάξτε δείχνει κάπως διαφορετικό. Στα σοβαρά τώρα υπάρχουν εξαιρετικά κορεό από τον κόσμο και γίνεται η νύχτα ημέρα από πυροτεχνήματα σε χορογραφίες, που είναι εξαιρετικό. Δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Είναι ασφαλές. Δεν είναι ωραίο να κινδυνεύει κανείς γενικά. Μου αρέσει που υπάρχει οργάνωση σε αυτό το κομμάτι στην Bundesliga.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα