«Βλέπετε τι πόλεμο δεχόμαστε, δώστε τα όλα για τον τίτλο»!

«Βλέπετε τι πόλεμο δεχόμαστε, δώστε τα όλα για τον τίτλο»!

bet365

Μηνύματα προς όλους από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς μιλώντας στους παίκτες του Ολυμπιακού στον Ρέντη αναφέρθηκε σε «πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος» και τόνισε την υποχρέωση όλων για την διεκδίκηση του τίτλου!
Ο κ. Μαρινάκης είχε την δυνατότητα την Πέμπτη να τα πει με παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Προφανώς και ενημερώθηκε και από το πρώτο χέρι και για την κατάσταση της υγείας του Όσκαρ Γκαρθία.
Εκτός των άλλων όμως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε να στείλει και τα... μηνύματά του προς την ομάδα. «Βλέπετε τι πόλεμο δεχόμαστε. Όλοι και όλα είναι εναντίον μας. Όλοι μας πολεμάνε. Το είδατε και στο τι έγινε στην Τούμπα και το βλέπετε συνέχεια. Εμείς ως ΠΑΕ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δικαιωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Εσείς έχετε την υποχρέωση να τα δώσετε όλα στο γήπεδο για τον τίτλο και να εξαντλήσετε κάθε πιθανότητα για την κατάκτησή του», ήταν μεταξύ άλλων οι επισημάνσεις του κ. Μαρινάκη που ζήτησε και μία πολύ καλή εμφάνιση και εμφατική νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή αλλά και νίκες μέχρι τέλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα