Δικηγόροι Μπέου: «Θα δικαιωθούμε, περήφανοι που τον εκπροσωπούμε»

Gazzetta team
Δικηγόροι Μπέου: «Θα δικαιωθούμε, περήφανοι που τον εκπροσωπούμε»

bet365

Οι δικηγόροι του Αχιλλέα Μπέου σχολίασαν την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή σε πλημμεληματικό βαθμό του εν αργία Δημάρχου Βόλου, αισιοδοξώντας πως ο πελάτης τους θα δικαιωθεί.

Την ενοχή αρκετών προσώπων για την υπόθεση «Koriopolis» αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, βγάζοντας απόφαση για τα πλημμελήματα και τα κακουργήματα για τα οποία παραπέμφθηκαν.

Οι δικηγόροι που εκπροσώπησαν τον Αχιλλέα Μπέο εξέδωσαν γραπτή δήλωση, στην οποία αναφέρουν πως έχουν «πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη» και πως «στο δεύτερο βαθμό θα υπάρξει πλήρης δικαίωση».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Μετά από δεκαέξι μήνες ακροαματικής διαδικασίας, σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών έκρινε αθώο τον Αχιλλέα Μπέο για όλες τις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και για το μεγαλύτερο μέρος των πλημμεληματικών πράξεων.

Έμεινε ένα πολύ μικρό αγκάθι και είμαστε βέβαιοι ότι στον δεύτερο βαθμό θα υπάρξει πλήρης δικαίωση, έχοντας πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Είμαστε δε υπερήφανοι που εκπροσωπήσαμε τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο.

Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Ευθύμιος Μαυρίδης, Δημήτριος Ρίζος».

Διαβάστε ακόμα: Η ενοχή του Μπέου για πλημμελήματα και η θέση της δημαρχίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα