Έγιναν επεισόδια στον «εν γένει χώρο του γηπέδου της Τούμπας»; «Συνδέθηκαν με φθορές»;

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Έγιναν επεισόδια στον «εν γένει χώρο του γηπέδου της Τούμπας»; «Συνδέθηκαν με φθορές»;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό για όσα έγιναν στην Τούμπα και καταθέτει ορισμένα «διαφωτιστικά» βιντεάκια…

Το άρθρο 1 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ ορίζει τι σημαίνει ο «εν γένει χώρος γηπέδου»: «Το γήπεδο και ο περιβάλλων χώρος του, που χρησιμοποιείται από την ομάδα για την στάθμευση αυτοκινήτων και/ή για την εκμετάλλευση εμπορικών δικαιωμάτων».

Το άρθρο 15 παράγραφος 4 προβλέπει τις τιμωρίες και για τα «επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου: «Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, όπως και η δημιουργία επεισοδίων στα αποδυτήρια, στις κερκίδες ή στον εν γένει χώρο του γηπέδου επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:

α) Χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) έως εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000), εφόσον η είσοδος των οπαδών ή τα επεισόδια δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας.

β) Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών.

Ο αγώνας που δεν άρχισε ή διακόπηκε οριστικά κατακυρώνεται υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας και από την υπαίτια ομάδα αφαιρούνται τρείς (3) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα».

Δείτε τώρα κάποια από τα πολλά βιντεάκια που υπάρχουν στο διαδίκτυο κι αφορούν τα επεισόδια ακριβώς έξω από την Τούμπα, μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ κι Αστυνομικών, την Κυριακή τη νύκτα μετά την μη τέλεση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Στο 3.16 εδώ https://www.youtube.com/watch?v=fsQQt4_7Z5g

Κι εδώ https://www.youtube.com/watch?v=yb7VaFVweZM

https://www.youtube.com/watch?v=JQA7BfYgRDQ

https://www.youtube.com/watch?v=1pPeYgK7oJk

Είναι η, δεν είναι τα επεισόδια στον «εν γένει χώρο του γηπέδου»; Συνδέονται με φθορές ιδιοκτησίας η, όχι;…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.