Μήνυμα τίτλου στον Ολυμπιακό: «Παλέψτε για το πρωτάθλημα»

Μήνυμα τίτλου στον Ολυμπιακό: «Παλέψτε για το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μήνυμα τίτλου στον Ολυμπιακό: «Παλέψτε για το πρωτάθλημα»

bet365

Στο Λιμάνι, πλέον, υπάρχει αισιοδοξία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος - κάτι που διαμήνυσαν στους παίκτες Θεοδωρίδης, Κοβάσεβιτς και Μοντεστό.

Σκόραρε ο Μάντζουκιτς το πρώτο γκολ του αγώνα Γιουβέντους - Αταλάντα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο δεν έγινε λόγω των γνωστών επεισοδίων με τον Όσκαρ Γκαρθία.

Στο Λιμάνι, έχει επιστρέψει η αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου, γεγονός που φάνηκε από τα λόγια στους παίκτες από Θεοδωρίδη, Κοβάσειβιτς και Μοντεστό.

«Όλοι το πιστεύουμε. Και πρώτοι εσείς για να παλέψετε για αυτό», είπαν χαρακτηριστικά στους παίκτες, ενώ τονίστηκε η σημασία της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου θα είναι παρών κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα