Σε αναμονή για Σιμόες και Αραούχο στην ΑΕΚ

Σε αναμονή για Σιμόες και Αραούχο στην ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Σε αναμονή για Σιμόες και Αραούχο στην ΑΕΚ

bet365

Θεραπεία ακολούθησαν οι Αντρέ Σιμόες και Σέρχιο Αραούχο στην προπόνηση της Τρίτης, μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, και στην ΑΕΚ βρίσκονται σε αναμονή καθώς η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Σήμερα μόνο, επιστροφή* 10% στις καθαρές απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έβγαλε και νέα προβλήματα τραυματισμών για την ΑΕΚ, καθώς ο Αντρέ Σιμόες αποχώρησε με σύσπαση στον τετρακέφαλο, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αμφότεροι ακολούθησαν θεραπεία στην προπόνηση της Τρίτης και στην ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία τα νεότερα καθώς η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση του Περιστερίου με ευαισθησία στους προσαγωγούς. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε και αυτός θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί άμεσα.

Από εκεί και πέρα ο Ούρος Τσόσιτς συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν ξανά οι Παναγιώτης Κονέ και Έλντερ Λόπες. Όσον αφορά τον Γιάκομπ Γιόχανσον, συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του από τα Σπάτα.

Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το χθεσινό ματς η αποστολή της Ένωσης πήγε στα Σπάτα για αποκατάσταση στο κέντρο αποκατάστασης του προπονητικού κέντρου λόγω της μεγάλης καταπόνησης που υπήρχε. Φυσικά οι ποδοσφαιριστές δεν βγήκαν στο γήπεδο, αλλά έμειναν στην πισίνα και έκαναν παγοθεραπεία.

Άλλωστε από το Κίεβο η ΑΕΚ επέστρεψε με αρκετούς ποδοσφαιριστές κρυωμένους, πέρα από τα βαριά περιστατικά που προέκυψαν τόσο με τον Τζανετόπουλο όσο και με τον Γιαννούτσο. Ένας από αυτούς που ταλαιπωρήθηκε ήταν και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συνήλθε την Κυριακή έπειτα από την ίωση που είχε.

Επιπλέον ο Μιχάλης Μπακάκης έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε απέναντι στον Ατρόμητο με πόνο στο πόδι, μετά την κάκωση που είχε αποκομίσει στο ματς με την Ντιναμό. Μάλιστα, ο τραυματισμός του χειροτέρεψε μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο αμυντικός της Ένωσης είναι καλά.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Τετάρτης στις 11:00 και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Λάρισα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΛ την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα