Μαζί Πρίγιοβιτς – Σαββίδης (pic)

Μαζί Πρίγιοβιτς – Σαββίδης (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Μαζί Πρίγιοβιτς – Σαββίδης (pic)

bet365

Μετά την αποκάλυψη που έκανε το βράδυ της Δευτέρας (26/2) ο Γιώργος Σαββίδης «ανέβασε» μια φωτογραφία από την συνάντηση που είχε με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Γιούνγκ Μπόις-Βασιλεία με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, την απόφαση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ένα συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021 και θα ανανεωθεί για ένα ακόμη χρόνο, με νέους οικονομικούς όρους (ο Σέρβος φορ αμείβεται με περίπου 850.000 ευρώ το χρόνο), χωρίς όμως νέα ρήτρα η οποία ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ είχαν μπροστά τους και έπρεπε να απαντήσουν με τον τρόπο τους στην πρόταση των 4 εκατ. ευρώ που είχε στα χέρια του ο Πρίγιοβιτς από ομάδα της Κίνας, η οποία πρόσφερε περίπου 6 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στο βράδυ της Δευτέρας (26/2) στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, του Ιβάν Σαββίδη και του Γιώργου Σαββίδη στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», από όπου και η φωτογραφία που «ανέβασε» ο γιός του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα