Δεν ήθελαν να παίξουν και (προς το παρόν) δεν έπαιξαν

Δεν ήθελαν να παίξουν και (προς το παρόν) δεν έπαιξαν

Δεν ήθελαν να παίξουν και (προς το παρόν) δεν έπαιξαν

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρεται στα χθεσινά γεγονότα της Τούμπας και θέτει ερωτηματικά για όλα όσα έγιναν στο γήπεδο αλλά και στο νοσοκομείο.

Όλοι το ήξεραν ότι ο Ολυμπιακός (και πολλοί εξωτερικοί συνεργάτες του) επεδίωκε την ένταση, έτσι ώστε να υπάρξουν γεγονότα στην Τούμπα, τα οποία θα εκμεταλλεύονταν. Το ανέφεραν και μόνοι τους, το είπαν και στη σύσκεψη για τα μέτρα του αγώνα. Πέρα από το… πώς το έκαναν και πώς εκτέθηκαν, υπάρχει η ερώτηση… «γιατί να πάρουν αυτά τα δικαιώματα»;

Κατ’ αρχάς είναι αστείο να συγκρίνεται αυτό το χθεσινό με το περσινό του Ίβιτς. Και ως γεγονός, αλλά και ως αντίδραση μετά. Το πώς έφυγε ο Ίβιτς αφού τον εξέτασε κανονικά ο γιατρός του αγώνα και πώς ο Γκαρθία, είναι ένα μεγάλο θέμα.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την κορδέλα αυτή: «Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα; Μα πώς βρέθηκε αυτός ο ένας;» Ψέματα κύριοι.

Δεν ήταν ένας που πέταξε την κορδέλα. Κορδέλες τέτοιες πέταξαν χιλιάδες χθες στην Τούμπα. Τις πέταξαν γιατί νόμιμα τις είχαν στην κατοχή τους. Ας παρουσιάσει ο οποιοσδήποτε νόμο ή άρθρο που να αναφέρει ότι απαγορεύονται οι χάρτινες κορδέλες στα γήπεδα.

Ψέμα ότι ήταν ένας, ψέμα (από πρόθεση μάλιστα) και ότι η κορδέλα πετάχτηκε κλειστή. Ανοικτή ήταν και ξετυλίγονταν όπως χιλιάδες ακόμη και είναι αστείο να υποστηρίξει κανείς ότι ο ένας ή οι 100 σημάδευαν και ήθελαν να χτυπήσουν από τα 50 μέτρα τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Δυστυχώς η κορδέλα τον βρήκε στο πρόσωπο. Αυτό είναι άσχημο και δεν φυσικά δεν έπρεπε να συμβεί.

Ποιος όμως θα πείσει ή θα αποφασίσει ότι μία κορδέλα και αυτό το γεγονός μπορεί να αναβάλει ένα παιχνίδι; Ποιος; Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού; Όχι βέβαια. Υπάρχει γιατρός αγώνα, που είναι και ο μόνος αρμόδιος να εξετάσει και να ενημερώσει τον διαιτητή που αποφασίζει.

Και τώρα αρχίζουν οι ερωτήσεις.

- Γιατί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν συνεργάστηκαν με τον γιατρό του αγώνα;

- Γιατί αυτός δεν μπορούσε να δει τον Ισπανό προπονητή επί 20 λεπτά;

- Γιατί όλες οι αρχικές πληροφορίες και τα ρεπορτάζ των συναδέλφων του Ολυμπιακού που ήταν και στο γήπεδο έκαναν (αποδεδειγμένα) λόγο για χτύπημα κάτω από το μάτι, αλλά στο τέλος αποδείχθηκε πρόβλημα στο χείλος;

- Η επίσημη τελική διάγνωση για… αμυχή εσωτερικά του χείλους είναι ικανή να αναβάλει αγώνα;

- Γιατί ο Γκαρθία έφυγε μόνος του για το νοσοκομείο με το βανάκι;

- Και φυσικά γιατί επιλέχθηκε το ιδιωτικό ιατρικό κέντρο και όχι δημόσιο νοσοκομείο;

- Και πώς έτυχε με αυτό το ιατρικό κέντρο να έχει επίσημη συνεργασία ο Ολυμπιακός;

Δικαστές δεν είμαστε, αλλά τα στοιχεία γι’ αυτό το θέατρο που έπαιξαν χθες είναι πάρα πολλά.

Και έρχονται νέα που θα αποδείξουν ότι χθες μπορεί να μην έπαιξαν στην Τούμπα, αλλά αυτό το ποδοσφαιρικό παιχνίδι δεν θα το «γλιτώσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.