«Η Λας Πάλμας ζήτησε από τον Ολυμπιακό να πάρει πίσω τον Εμενίκε»

Gazzetta team
«Η Λας Πάλμας ζήτησε από τον Ολυμπιακό να πάρει πίσω τον Εμενίκε»

bet365

Η Λας Πάλμας σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ζήτησε από τον Ολυμπιακό να... επιστρέψει τον Εμενίκε λόγω των προβλημάτων τραυματισμού του αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται δεκτό.

Κάλιαρι - Νάπολι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ινσίνιε σκοράρει το 1ο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ομάδα της Λας Πάλμας δείχνει... απελπισμένη με το θέμα Εμενίκε και τα προβλήματα ετοιμότητας και τραυματισμών του. Σύμφωνα με πηγές και ρεπορτάζ από την Ισπανία προσπαθεί να σπάσει το deal δανεισμού με τον Ολυμπιακό και να γυρίσει πίσω ο παίκτης. Ο Νιγηριανός παρουσίασε πρήξιμο και πρόβλημα στο γόνατό του καθώς και άλλα ζητήματα ετοιμότητας. Η Λας Πάλμας έκανε... κρούση στον Ολυμπιακό για να γυρίσει ο ποδοσφαιριστής πίσω, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν γίνεται δεκτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα