Εμφανίστηκε και... τιτίβισε ο Αλαφούζος! (pic)

Εμφανίστηκε και... τιτίβισε ο Αλαφούζος! (pic)

Εμφανίστηκε και... τιτίβισε ο Αλαφούζος! (pic)

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά από πάρα πολλούς μήνες έκανε την εμφάνισή του με τιτίβισμα για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας που δεν άρχισε ποτέ! 

Εδώ και πολλούς μήνες όλοι στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αναζητούν τον εξαφανισμένο Γιάννη Αλαφούζο για το τι μέλλει γενέσθαι στο «τριφύλλι». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ όμως, αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του σε άσχετη χρονική στιγμή για τους «πράσινους»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος, θέλησε μέσω twitter να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στην Τούμπα και φυσικά δείχνει να μην έχει ξεχάσει το περσινό περιστατικό με τον Ίβιτς στη Λεωφόρο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ύβρις ατη νέμεσις τισις».

Ουσιαστικά ο εξαφανισμένος μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, δεν έχει γράψει κάποια έκφραση, αλλά λέξεις στα αρχαία ελληνικά που έχουν την δική τους σημασία. Για την ακρίβεια, με τον όρο "ύβρις", ο Αλαφούζος μιλάει για υπέρβαση του μέτρου, με τον όρο "άτη" για τύφλωση του νου, με τον όρο "νέμεσις" για θεϊκή οργή και με τον όρο "τίσις" για τιμωρία του υβρίσαντος. Με λίγα λόγια θέλει να πει πως ο ΠΑΟΚ, μετά τα περσινά, δέχτηκε την τιμωρία που του άξιζε...

Best of internet