Καταγγελίες Ολυμπιακού: Χειροδικία σε Θεοδωρίδη και απειλές!

Δημήτρης Τομαράς
Καταγγελίες Ολυμπιακού: Χειροδικία σε Θεοδωρίδη και απειλές!

bet365

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε χειροδοκία στον Σάββα Θεοδωρίδη από τον Μίχελ στα αποδυτήρια, ευθείες απειλές από τον Γκαγκάτση και πως ο γιατρός του αγώνα εμφανίστηκε με φόρμα του ΠΑΟΚ!

Ανέβηκαν για τα καλά οι τόνοι στην Τούμπα. Αφότου αποσύρθηκαν οι 2 ομάδες στα αποδυτήρια υπήρξε ένταση και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο Ολυμπιακός ο Μίχελ (σ.σ. μέλος της διοίκησης των γηπεδούχων) έχει χτυπήσει τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη (σ.σ. και με τους πιο ψύχραιμους να επεμβαίνουν για να ηρεμήσει η κατάσταση) και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, εκτόξευσε ευθείες απειλές για το πως θα φύγει ο Ολυμπιακός από την Τούμπα.

«Να δούμε πως θα φύγετε από εδώ. Πως θα φύγετε; Θα... χορτάσετε πέτρες», είπε σχετικά ο παράγοντας του ΠΑΟΚ. Επίσης πως ο γιατρός του αγώνα είχε φόρμα του Δικεφάλου του Βορρά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα