«Σκύλος» ο Μπακάκης πάει Περιστέρι! (pic)

«Σκύλος» ο Μπακάκης πάει Περιστέρι! (pic)

Gazzetta team
«Σκύλος» ο Μπακάκης πάει Περιστέρι! (pic)

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν καταλαβαίνει από τραυματισμούς και είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο!

Ο πλάγιος μπακ της Ενωσης έπαιξε τραυματίας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου αλλά δεν πτοήθηκε. Και δεν πτοείται γενικά από τίποτα, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο. Γεγονός, φυσικά, που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ και το πόσο αποφασισμένοι είναι φέτος να τα δώσουν όλα μέχρι τέλους για την επίτευξη των στόχων.

Τα προβλήματα, βέβαια, δεν λείπουν για ακόμη μία φορά, αφού ο Τσόσιτς συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο ενώ οι Κονέ και Λόπες συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να παίρνει 19 παίκτες στην αποστολή και συγκεκριμένα τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Βράνιες, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Σιμόες, Μπακασέτα, Μασούντ, Γαλανόπουλο, Κλωναρίδη, Μοράν, Γιακουμάκη, Λιβάια, Αραούχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα