«Κλικ» από την παρουσία του Ολυμπιακού στην Τούμπα (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
«Κλικ» από την παρουσία του Ολυμπιακού στην Τούμπα (pics)

bet365

Την πρώτη τους «βόλτα» στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού, με την αποστολή να φτάνει δίχως προβλήματα στο γήπεδο.

Άπαντες μετρούν αντίστροφά για το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού (NS1, 19:30), με οπαδούς και παίκτες να μπαίνουν σιγά-σιγά στο κλίμα της μεγάλης αναμέτρησης.

Η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και δίχως προβλήματα στο γήπεδο της Τούμπας, λίγο μετά τις 18:00 και λίγο αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα, ενώ και στις κερκίδες βρέθηκε κόσμος από νωρίς.

Νωρίτερα, ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που συνοδεύει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, έδωσε «σύνθημα» νίκης μέσω instagram.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα