Ράσταβατς: «Οι παίκτες μου έπαιξαν με την καρδιά τους και τους ευχαριστώ!»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Οι παίκτες μου έπαιξαν με την καρδιά τους και τους ευχαριστώ!»

bet365

O Μίλαν Ράσταβατς συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στα Πηγάδια, με την οποία η Ξάνθη «έπιασε» στην 5η θέση της Superleague Σουρωτή τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των Ακριτών στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη του νικηφόρου 2-0 επί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»:

«Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο προετοιμαστήκαμε με πίεση. Όλοι οι παίκτες αισθάνθηκαν αυτή την πίεση. Δεν ήταν το τέλειο παιχνίδι, με βάση τον τρόπο που παίξαμε, αλλά φυσικά προσθέσαμε τρεις πόντους στο ενεργητικό μας.

» Μίλησα μετά το παιχνίδι με τους παίκτες μου και τους έδωσα συγχαρητηρια. Τους ευχαρίστησα για τη νίκη και για το γεγονός ότι έπαιξαν με την καρδιά τους! Η αυτοπεποίθησή μας αυξάνεται, θέλαμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να διεκδικήσουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα.

» Ο Ντε Λούκας ήταν τραυματίας και ο Μελιόπουλος έλειπε στην εθνική ομάδα, όσον αφορά τις διαφορές μας με το προηγούμενο παιχνίδι. Κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ζητάω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι στο τακτικό επίπεδο και να παίζουν με καρδιά, όπως σήμερα», κατέληξε ο Σέρβος τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα