Ντεμπούτο χωρίς Φατιόν για τον Ντόστανιτς

Gazzetta team
Ντεμπούτο χωρίς Φατιόν για τον Ντόστανιτς

bet365

Με τον Φατιόν να είναι εκτός λόγω καρτών και τον Ξενοδόχοφ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, η ΑΕΛ είναι έτοιμη για νίκη στο ματς με τον Πλατανιά στο ντεμπούτο του Ράτκο Ντόνστανιτς.

Με τη νίκη να είναι το μόνο αποτέλεσμα που θέλουν στην ΑΕΛ προκειμένου να μην μπουν σε μπελάδες, οι Θεσσαλοί είναι έτοιμοι για το Κυριακάτικο (17:15) ματς με τον Πλατανιά στην Λάρισα. Ο Ράτκο Ντόστανιτς στο ντεμπούτο του δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Φατιόν λόγω τιμωρίας, ενώ στην αποστολή θα είναι για πρώτη φορά ο Ξενοδόχοφ που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοβ, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρατάσιος, Γουάλας, Ρέντζας, Χούμπτσεβ, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Κρίζμαν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα