Ξανά ανάλυση ο Γκαρθία στους παίκτες: «Να 'μπλοκάρετε' καλά τους Μάτος και Βιεϊρίνια»!

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά ανάλυση ο Γκαρθία στους παίκτες: «Να 'μπλοκάρετε' καλά τους Μάτος και Βιεϊρίνια»!

bet365

Ο Όσκαρ Γκαθρία για 2η σερί ημέρα ανέλυσε το προφίλ του ΠΑΟΚ και επικεντρώθηκε πιο πολύ στα... θέλω του από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την... μάχη της Τούμπας.
Ανάμεσα στα άλλα στην ανάλυσή του με βίντεο (σ.σ. ξανά καθώς είχε κάνει και την Παρασκευή) τόνισε προς τους παίκτες του ότι «πρέπει να 'μπλοκάρετε' καλά τους Μάτος και Βιεϊρίνια. Με τίποτα δεν πρέπει να δεχθούμε φάσεις στην... πλάτη της άμυνάς μας και γι' αυτό τα άκρα μας πρέπει να είναι πολύ προσηλωμένα και σοβαρά και να καλύπτουν σωστά τον χώρο και τον αντίπαλο. Δεν θέλουμε με τίποτα να δούμε τα λάθη που έγιναν στα ματς με την ΑΕΚ». Ο Όσκαρ Γκαρθία ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να μπουν με μεγάλη ένταση αλλά και πίεση προς τον αντίπαλο στο ματς και να βγάλουν αποφασιστικότητα και μεγάλη μαχητικότητα σε όλα τα επίπεδα. Ζήτησε δε εκ νέου μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση στις στατικές φάσεις. Τόσο σε εκείνες του ΠΑΟΚ για αποφυγή κινδύνων και τόσο στην επίθεση για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα