Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Ντιγκινί

Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Ντιγκινί

Νίκος Μαρούδας
Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Ντιγκινί

bet365

Ο Νικολά Ντιγκινί, ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης του Σαββάτου στον Ατρόμητο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου το πρωί του Σαββάτου συνεχίζοντας την προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας ενώ ο Ντιγκινί έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος πραγματοποιώντας και ατομικό επιπρόσθετο προγραμμα με τον γυμναστή αποκατάστασης Γιώργο Πήδουλα. Η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση της Κυριακής.

Το απόγευμα της Κυριακής με την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο ενόψει της αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα