Μποτία: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και τον κόσμο μας»!

Μποτία: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και τον κόσμο μας»!

Μποτία: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και τον κόσμο μας»!

Ο Αλμπέρτο Μποτία μετέφερε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις το κλίμα που βγαίνει από την πλευρά των παικτών της ομάδας του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με το «κλειδί» της νίκης στο ντέρμπι, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είπε στη NOVA: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Για το λόγο αυτό πιστεύω πως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες θα παίζουν με πολύ μεγάλη ένταση. Θα διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε μετά από αυτό το δύσκολο παιχνίδι εμείς να είμαστε οι νικητές και να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Πάνω από όλα να έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση».
 
 
Ο Μποτία αναφέρθηκε και στην κούρσα του τίτλου και κατά πόσο μπορεί να την επηρεάσει το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Τούμπας: «Φυσικά είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς, γιατί με αυτούς τους τρεις βαθμούς θα μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στην κούρσα του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος». Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έστειλε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο των Πειραιωτών: «Εύχομαι να μπορέσουν να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι και να δουν ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς, από την πλευρά μας σαν Ολυμπιακός θα κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε την χαρά ενός καλού αποτελέσματος. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε στην κούρσα του τίτλου».

Best of internet