Χωρίς τα... γκολ της στο Αγρίνιο η Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς τα... γκολ της στο Αγρίνιο η Κέρκυρα!

bet365

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μην υπολογίζει σε έντεκα ποδοσφαιριστές!

Χωρίς μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών πάει στο Αγρίνιο η Κέρκυρα. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, δεν θα έχει στην διάθεσή της τους παίκτες που έχουν σκοράρει τα 12 από τα 15 τέρματά (16 με το αυτογκόλ του Τσόβιτς την προηγούμενη αγωνιστική) της φέτος! Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μπαλάφας, Επστάιν και Σιόντης, όπως και οι τραυματίες Γκομές, Γκράσι, Ιωάννου, Νούνες, Ντιόγκο, Βάργκας, Μπάουμαν και Τουράμ.

Η προπόνηση του Σαββάτου, είχε ανάλυση τακτικής για τον αυριανό αγώνα, κυκλοφορία μπάλας σε κλειστό χώρο και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αυτή αποτελείται από τους: Κουτζαβασίλη, Γιαννκόπουλο, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Μενικάλι, Σπίνουλα, Αντέτζο, Γρομητσάρη, Αρτυματά, Κρητικό, Ινάσιο, Ρόλε, Κόντο, Μενσά, Γεωργίου, Ζορμπά, Γεωργακόπουλο, Παμλίδη, Μυτίδη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα