Σκέψη Γκαρθία για 11άδα χωρίς Φορτούνη και Μάριν

Δημήτρης Τομαράς
Σκέψη Γκαρθία για 11άδα χωρίς Φορτούνη και Μάριν

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία κρατάει καλά κρυμμένα τα χαρτιά του για το αρχικό σχήμα με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν ότι οι Φορτούνης και Μάριν δεν είναι στα φαβορί για βασικοί.
Σχετικά με την πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού ο Προτό θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Ομάρ δεξί μπακ και το δίδυμο Μποτία - Παπέ Σισέ το επικρατέστερο για το κέντρο της άμυνας. Αριστερά ο Χατζισαφί συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με τον Κούτρη αλλά και ο Κούτρης έχει τις πιθανότητές του. Άξονας με Ρομαό, Ταχτσίδη και Οφόε, άκρα με Πάρντο και Μιραλάς και φορ τον Ανσαριφάρντ.
Ενδεκάδα δηλαδή χωρίς Μάριν και Φορτούνη για τον Γκαρθία. Πάντως σε σχέση με τους 2 οι πιθανότητες του Γερμανού για την 11άδα είναι περισσότερες.
Σαφώς περισσότερες... Οι παίκτες των Πειραιωτών πάντως θα μάθουν για την 11άδα και τα τελικά πλάνα του Ισπανού το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Ισπανός πάντως στο πρόγραμμά του είχε και το Σάββατο βίντεο. Θυμίζουμε αποστολή είναι οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Παπέ Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό και Ταχτσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα