Πετράκης: «Αθέμιτος ο τρόπος του Λεβαδειακού»

Gazzetta team
Πετράκης: «Αθέμιτος ο τρόπος του Λεβαδειακού»

bet365

Αφού συνεχάρη τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα για την προσπάθεια και την απόδοσή τους στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, κατέκρινε τους Βοιωτούς για τον χρόνο που ξόδευαν άσκοπα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Ηπειρώτες προσπάθησαν, είχαν τον «πρώτο λόγο» στον αγώνα με την ομάδα του Ανιγκό, όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν κάποιες καλές φάσεις σε γκολ, μένοντας στο 0-0 στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA ο προπονητής τους, που έκανε κριτική στον Λεβαδειακό για τις καθυστερήσεις σε όλο το παιχνίδι:

«Σήμερα κάναμε σπουδαία προσπάθεια και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες- ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δικαιούμαστε να το κερδίσουμε το παιχνίδι νομίζω, με βάση την απόδοσή μας.

Μπαρτσελόνα-Χιρόνα Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι μας πρέπει να βοηθάμε να πηγαίνει το ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά. Η αντίπαλη ομάδα σήμερα, με το να πέφτει συνέχεια κάτω και να κάνει καθυστερήσεις, θεωρώ πως το πηγαίνει ένα βήμα πίσω. Αυτός είναι ένας αθέμιτος τρόπος για να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα