Το rotation μεταξύ Γλύκου και Ρέι

Το rotation μεταξύ Γλύκου και Ρέι

Σταύρος Σουντουλίδης
Το rotation μεταξύ Γλύκου και Ρέι

bet365

Το σκεπτικό του Ραζβάν Λουτσέσκου για το δίδυμο Ρέι-Γλύκου, που εναλλάσσονται στις αποστολές του ΠΑΟΚ, όσο κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο αναντικατάστατος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Μετά την επιστροφή του Παναγιώτη Γλύκου από τον σοβαρό τραυματισμό του, ο ΠΑΟΚ απέκτησε τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες, για δύο θέσεις, μια του βασικού, που δεν αλλάζει όσο ο Πασχαλάκης τα πάει τόσο καλά, μια για τη θέση του δεύτερου γκολκίπερ στις αποστολές και στα παιχνίδια.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος ο Γλύκος ήταν στην αποστολή και στον πάγκο της ομάδας, όμως στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ο Ρέι, που μπήκε στην αποστολή του «Δικεφάλου».

Κι αυτό γιατί ο Λουτσέσκου αποφάσισε οι δύο τερματοφύλακες να εναλλάσσονται ανά δύο παιχνίδια, καθώς τους θεωρεί ισάξιους και θέλει να τους έχει και τους δύο ετοιμοπόλεμους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα