«Λευκό» απουσιολόγιο στην προπόνηση της Ξάνθης

Δημήτρης Τομαράς
«Λευκό» απουσιολόγιο στην προπόνηση της Ξάνθης

bet365

Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν είχε στην προπόνηση της Παρασκευής το προπονητικό επιτελείο της Ξάνθης, με τον επόμενο αντίπαλο να είναι ο Απόλλων Σμύρνης.
Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπήκε η Ξάνθη ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, στην τελευταία προπόνηση αυξημένης έντασης, ζήτησαν αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές τους στα παιχνίδια υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, στις ασκήσεις αμυντικής κι επιθετικής τακτικής αλλά και στα τελειώματα φάσεων. Ο Σέρβος προπονητής είχε «λευκό» απουσιολόγιο, καθώς και ο Δημήτρης Μελιόπουλος ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης μετά την απουσία του τις προηγούμενες μέρες λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Νέων. Η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης πριν την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα