Ο Λουτσέσκου ξέρει τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Λουτσέσκου ξέρει τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ προσεγγίζει εντελώς διαφορετικά το ντέρμπι της Κυριακής (25/2) σε σχέση με τα όσα έκανε στον α’ γύρο. Ο Λουτσέσκου «διάβασε» τον Ολυμπιακό και ξέρει τι να περιμένει…

Ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δείχνει να προσεγγίσει πολύ διαφορετικά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση, φέρονται πολύ πιο έξυπνα και το κυριότερο είναι αυτό που είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σήμερα: «Αισθανόμαστε και καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες, είδαμε τις ουρές στα εκδοτήρια, ξέρουμε θα είναι γεμάτο το γήπεδο, όμως εμείς αφήνουμε όλα αυτά στην άκρη και εστιάζουμε μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι». Κι αυτό κάτι δείχνει…

Ο Ρουμάνος προπονητής κράτησε την ομάδα μακριά από την… παραζάλη των εισιτηρίων και ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Ξέρει, κάτι που εξήγησε στους παίκτες του, πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πιέσουν από την αρχή του αγώνα, θα παίξουν άμυνα με δύο γραμμές, ενώ όπως τόνισε «δε θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να εκμεταλλευτεί τις μπάλες, που θα κερδίσει στο τρανζίσιον παιχνίδι» και στο παιχνίδι κατοχής.

Ο Λουτσέσκου ξέρει ότι η εικόνα των «ερυθρόλευκων», σε σχέση με τα τελευταία τους παιχνίδια, θα είναι διαφορετική στο ντέρμπι της Τούμπας. «Είναι μεγάλη ομάδα, έχει ποιότητα, εμπειρία και σίγουρα μεγάλο εγωισμό. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι, περιμένουμε αντίδραση από τον Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση», τόνισε στην αναφορά του.

Ο Δημήτρης Πέλκας αναμένεται να είναι στην αποστολή, που θα βγει μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (24/2) και να πάρει φανέλα βασικού. Δύσκολα ο τραυματισμός του να τον αφήσει εκτός.

Αυτή είναι και το μοναδικό ερωτηματικό, σ’ ότι αφορά την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Τζάλμα Κάμπος να ξεκινά (και τον Μπίσεσβαρ να γίνεται «δεκάρι») σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Πέλκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα