Συμπλοκή οπαδών και τραυματισμός στην Θεσσαλονίκη! (vids)

Gazzetta team
Συμπλοκή οπαδών και τραυματισμός στην Θεσσαλονίκη! (vids)

bet365

Συμπλοκή μεταξύ οπαδών σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τραυματισμό ενός οπαδού του ΠΑΟΚ που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και ρεπορτάζ του thestival.gr ομάδα οπαδών του Ηρακλή που ήταν κοντά στον χώρο όπου στεγάζεται η Αυτόνομη Θύρα 10, στην Πλ. Αρχαίας Αγοράς, επιτέθηκαν σε τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ. Κατά την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ, τον οποίο πήρε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς είναι φαντάρος. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το σημείο της συμπλοκής και προχώρησαν σε τουλάχιστον δέκα προσαγωγές οπαδών του Ηρακλή. Δείτε και βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα