Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι ιστορία και πολιτισμός» (vid)

Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι ιστορία και πολιτισμός» (vid)

Gazzetta team
Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι ιστορία και πολιτισμός» (vid)

bet365

Σε εκδήλωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στο Πνευματικό Κέντρο του συλλόγου «Ενωση Σπάρτης Μικράς Ασίας» στη Νέα Ιωνία η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ διοργάνωσε εκδήλωση για την κατασκευή του γηπέδου, έχοντας ως τιμώμενο πρόσωπο και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη. Στην εκδήλωση, φυσικά, ήταν και ο Μελισσανίδης, ο οποίος στην ομιλία του είπε τα εξής.

«Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και αθλητισμός, είναι ιστορία και πολιτισμός. Από αυτά παίρνουμε δύναμη, η ιστορία και ο πολιτισμός μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Είμαστε στη Νέα Ιωνία, μια προσφυγογειτονιά, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το γήπεδο που έχτισαν με προσωπική τους εργασία πρόσφυγες από τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Νέα Ιωνία και τις γύρω περιοχές. Εκεί που τώρα μπαίνουν τα θεμέλια της Αγιά Σοφιάς που δεν θα είναι μόνο γήπεδο αλλά και κέντρο ιστορίας και πολιτισμού. Θα υπάρχει το μουσείο της ΑΕΚ και το αρτιότερο μουσείο προσφυγικού ελληνισμού. Εχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και απαιτείται ενότητα και αγώνας. Εδώ είμαστε ενωμένοι, λοιπόν, για να αγωνιστούμε ώστε να πάρει η ΑΕΚ τη θέση που της αξίζει.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ γιατί είχατε την ευαισθησία να τιμήσετε τον κ. Σπίρτζ, υπουργό Υποδομών και Μεταφορών. Σας συγχαίρω γιατί εμείς ξέρουμε να αναγνωρίζουμε αυτούς που στήριξαν την ΑΕΚ και να τους ευχαριστούμε για όσα έκαναν για το γήπεδο μας. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτούς που βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Σήμερα δεν θα ήθελα να πω ούτε λέξη για αυτούς που προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια και να μας στερήσουν αυτό που δικαιούμαστε. Θα τους κρίνει η ιστορία».

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα και ο υπουργός Σπίρτζης, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την βράβευση του και ευχήθηκε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να είναι έτοιμο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα