Αγωγές και μηνύσεις από τον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Αγωγές και μηνύσεις από τον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook, σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συναντήσεις στελεχών του «Δικεφάλου» με συγγενικά πρόσωπα των διαιτητών του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οσο πλησιάζει η σέντρα ενός αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον κάτοχο του τίτλου, τόσο ο... πυρετός ανεβαίνει! Τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Όσο αφορά το δεύτερο, ο Κυριάκος Κυριάκος χαρακτήρισε «ανυπόστατα και ψευδή μυθεύματα» δημοσιεύματα που ανέφεραν συναντήσεις ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά με συγγενείς διαιτητών που την Κυριακή θα βρεθούν στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Σχετικά με ανυπόστατα και ψευδή μυθεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας περί δήθεν συναντήσεις στελεχών του ΠΑΟΚ με συγγενείς διαιτητών, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, καθώς ήδη καταθέσαμε αγωγές και μηνύσεις. Απαιτείται όμως άμεση παρέμβαση εισαγγελέα, του ΠΣΑΤ και της Ένωσης Συντακτών για όσα ανυπόστατα γράφονται κατά παραγγελία στο σάιτ των νοσταλγών και τα εξαπτέρυγά τους.

ΥΓ: Προφανώς ο εμπνευστής της διαρροής της ανυπόστατης πληροφορίας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Τουλάχιστον εξασφαλίζει ανοιχτή πρόταση για σενάριο σειράς επιστημονικής φαντασίας στο νέο πρόγραμμα του EPSILON

ΥΓ2: Οι απαντήσεις στους ελεύθερους σκοπευτές συνειδήσεων θα έρχονται καταιγιστικά.

ΥΓ3: Υπάρχει και πιο ώριμος τρόπος να τραβήξετε την προσοχή: κρατήστε τη μύτη σας μέχρι να σκάσετε!

ΥΓ4: Δεν μπορείτε να προκαλέσετε τον κόσμο μας, γιατί δεν θα τον καταλάβετε ποτέ. Μπορείτε μόνο να συνεχίσετε να γελοιοποιείστε σε σημείο οίκτου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα