Κανονικά ο Οικονόμου

Gazzetta team
Κανονικά ο Οικονόμου

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Λαμία και ο Βαγγέλης Οικονόμου ξεπέρασε την ίωση και βρίσκεται στην αποστολή του «τριφυλλιού».

Μετά το πρώτο «διπλό» στην Λάρισα, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει με νίκες, υποδεχόμενος την Λαμία στην Λεωφόρο το απόγευμα του Σαββάτου(19:30). Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε τις προπονήσεις για το ματς την Παρασκευή και μετά το τέλος του προγράμματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Βαγγέλη Οικονόμου να ξεπερνά την ίωση και να υπολογίζεται κανονικά. Σε αυτή βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάϊκος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Πίσπας και Δώνης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ινσούα, Γιόχανσον, Αυλωνίτης και Οικονόμου στην άμυνα. Κάτσε και Τζανδάρης τα αμυντικά χαφ. Λουντ, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν η μεσοεπιθετική τριπλέτα και στην κορυφή ο Δώνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα