Χιμένεθ σε Μασούντ: «Μη διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη»!

Χιμένεθ σε Μασούντ: «Μη διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη»!

Γιώργος Τσακίρης
Χιμένεθ σε Μασούντ: «Μη διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη»!

bet365

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης και της ομιλίας του Σεβιγιάνου τεχνικού της ΑΕΚ, ο Μασούντ ζήτησε τον λόγο αλλά δεν τον πήρε ποτέ τη στιγμή που απειλήθηκε με... φατούρο αν το έκανε!


Όπως συνηθίζει να κάνεις ο Μανόλο Χιμένεθ έπειτα από κάθε αναμέτρηση, μάζεψε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να τους μιλήσει, προκειμένου να ξεκινήσει η προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό και να εστιάσουν στην Ελλάδα και στην προσπάθεια κατάκτησης του νταμπλ! Ωστόσο λίγο προτού ξεκινήσει ο Σεβιγιάνος τεχνικός, ο Μασούντ ζήτησε να απευθυνθεί στο τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του, με τον Μανόλο να αντιδράει άμεσα...

«Μη διανοηθείς να σκεφτείς να ζητήσεις συγγνώμη. Δεν πιστεύω αυτό να θες να μας πεις; Δεν υπάρχει κανένας λόγος! Κανείς που προσπαθεί δεν οφείλει να ζητάει συγγνώμη. Εγώ στην καριέρα μου τέτοια ευκαιρία δεν έχασα ποτέ γιατί δεν είχα καταφέρει να βρεθώ σε αυτή τη θέση μπροστά από το τέρμα. Εσύ το έκανες γιατί το προσπάθησες και το έψαξες. Και γενικά κατέβαλες μεγάλη προσπάθεια σε όλο το ματς», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ που δεν άφησε τον Ιρανό να πάρει τον λόγο και μάλιστα του εξήγησε πως: «πρόσεξε γιατί θα βάλω τους συμπαίκτες του από τα δεξιά κι απ' τα αριστερά και αν ζητήσεις συγγνώμη θα πρέπει να περάσεις από μέσα και εκείνοι θα σε χτυπάνε».

Εννοείται πως δεν έμεινε στον Μασούντ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές του (έπλεξε το εγκώμιό τους) για το ματς με την Ντινάμο και όχι μόνο... «Ολοκληρώθηκε μια πορεία μας άδικα. Δεν αξίζαμε να φύγουμε από το Κίεβο χωρίς την πρόκριση. Έπρεπε να κερδίσουμε και στα δυο ματς. Κάνατε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και είστε άξιοι συγχαρητηρίων. Διότι είχαμε και προβλήματα που δεν επιτρέψαμε να αποτελέσουν δικαιολογία. Είχαμε απουσίες και δεν επιτρέψατε να φανεί κάτι τέτοιο αποδεικνύοντας ότι σωστά σας λογίζω όλους και σας πιστεύω το ίδιο. Τέλειωσε μια πορεία με ψηλά το κεφάλι για μας, το club και τον κόσμο μας. Από το καλοκαίρι έως τώρα ζήσαμε σημαντικές στιγμές στην Ευρώπη χάρη στην προσπάθεια τη δική σας, μπράβο σας, εσείς το πετύχατε αυτό και την απόλυτη αναγνώριση, τα αξίζετε όλα. Να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες και καλύτερες, αλλά δεν τέλειωσε κάτι, τώρα αρχίζουμε».

Ο Χιμένεθ συνέχισε μιλώντας για την επόμενη μέρα, για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο: «Αύριο έχω την κλασική συνέντευξη και δεν μπορώ να πιστέψω, μου μοιάζει απίθανο, ότι δεν θα μιλήσω για τους στόχους μας, για το γεγονός ότι είμαστε ζωντανοί σε τρεις διοργανώσεις. Ειλικρινά στο τελευταίο σφύριγμα δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Να πάω στον κόσμο μας και να χειροκροτήσω; Ήθελα όμως να έρθω σε εσάς, να σας αγκαλιάσω έναν - έναν και να σας φιλήσω. Να σας πω στον κάθε ένα από εσάς ότι είμαι τυχερός που συνεργάζομαι μαζί σας και υπερήφανος για όλους. Το σίγουρο είναι ότι πλέον παλεύουμε για πρωτάθλημα και Κύπελλο, είμαστε μέσα στους δυο από τους τρεις βασικούς μας στόχους και πρέπει το φινάλε να 'χει και αποτέλεσμα. Για να σας το κάνω πιο σαφές και ξεκάθαρο: από εδώ και πέρα πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να κάνουμε δικό μας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, γιατί δικά μας είναι... Γι' αυτό θέλω όλοι σας να δίνετε το 100%, δεν μας αρκεί ούτε το 99%. Σε όλα τα ματς από τώρα έως το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα